Skip navigationla Causerie

Associatie van
Wijndocenten


SDEN 3 - Gedistilleerdbrevet - Gevorderdencursus

Deze cursus kan worden voorgezet met de vervolgopleiding voor verdere verdieping en verbreding. Omdat het programma afgestemd is op het programma en de proefervaring van de cursisten van de basiscursus én het tempo van deze niveau 3 cursus vrij hoog is, raden we je aan eerst de basiscursus te volgen.

De vervolgcursus bestaat uit 4 avonden, waarvan 1 op locatie en tevens een excursie aan een werkende distilleerderij. Met de ruim 20 dranken in de basiscursus en de ruim 35 dranken in deze vervolgopleiding bouw je een ruime proefervaring op. De opleiding kan worden afgesloten met het examen Gedistilleerd Brevet SDEN-3, wij proberen dat in samenwerking met de Wijnacademie in Rotterdam te organiseren. Dit diploma geeft je dan toegang tot de Liquoristenopleiding SDEN-4 bij de Wijnacademie.

De cursussen starten om 19:30 uur en duren tot circa 22:15 uur. De kosten van de vervolgcursus zijn 260 €. Inclusief BTW, cursusmap, hand-outs, middagexcursie naar distilleerderij (Nolet, Schiedam) en thematische slotavond bij Rutte, Dordrecht, met proefexamen. Het examengeld is niet inbegrepen.
De studiebelasting is hoger dan bij de basiscursus.

Voor meer informatie kunt u een email sturen naar: infolacauserie nl

Data, locatie en prijs:

Data: dinsdagen 22 en 29 september, 06 en 13 oktober 2020, start 19:30u.
Locatie: la Causerie, Vredehofweg 59, 3062 EM Rotterdam
Prijs: € 260,00 p.p., inclusief cursusmap, hand-outs en excursies, exclusief examengeld

Méér informatie: www.lacauserie.nl/gedistilleerd-brevet/