Skip navigationla Causerie

Associatie van
Wijndocenten


AWD - la Causerie

Wijnworkshop Serveer! - 1 avond

Je houdt van wijn, ook al weet je nog niet precies wat je lekker vindt, laat staan waarom. Op zichzelf niet erg maar het kan leuker.
Want hoe meer je van wijn weet, hoe meer je ervan kunt genieten. Misschien heb je ook al de populaire workshop "Proef! een introductie in wijn" gevolgd.

Serveer! een introductie in wijn aan tafel biedt je in één avond de nodige basiskennis en vaardigheden om met zelfvertrouwen de juiste wijn te serveren en er iets over te kunnen vertellen.

Net als de andere workshops die la Causerie organiseert, is Serveer! een introductieles. Je hoeft dus nog niet veel van wijn te weten om deel te nemen. Het is eerder de bedoeling dat je je laat inspireren en wat elementaire wijnkennis opdoet.
Tijdens de workshop leer je de belangrijkste druiven en wijnlanden kennen, wordt kort uitgelegd hoe wijn gemaakt wordt en welke types je kunt onderscheiden. Daarnaast leer je een aantal praktische vaardigheden uit het wijnvak. Hoe je bijvoorbeeld fatsoenlijk een fles ontkurkt of decanteert. En er wordt natuurlijk ook hier geproefd.

De High Wine workshop Serveer! staat op zichzelf maar vormt samen met Proef! een tweeluik voor diegenen die aan het examen Wijnvignet willen deelnemen.
Zij krijgen dan ook handouts en wat huiswerk mee.

Ook als cadeaubon verkrijgbaar!

Méér informatie / Aanmelden: www.lacauserie.nl/wijn-workshops

Data, locatie en prijs:

Datum: vrijdag 25 september 2020, aanvang 20:00u.
Locatie: proeflokaal van la Causerie in Rotterdam, Vredehofweg 59
Prijs: € 42,50 p.p.

www.lacauserie.nl/wijn-workshops/

Data, locatie en prijs:

Datum: donderdag 29 oktober 2020, aanvang 20:00u.
Locatie: proeflokaal van la Causerie in Rotterdam, Vredehofweg 59
Prijs: € 42,50 p.p.

www.lacauserie.nl/wijn-workshops/